Europa Conference League

Κάρμο: «Πίστευα από την αρχή ότι θα προχωρήσουμε - Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία»

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Κάρμο μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στα πέναλτι.

Με ήρωα και… σούπερμαν τον εκπληκτικό Τζολάκη που έπιασε τρία πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα, ο Ολυμπιακός έκλεισε το… σπίτι της Φενέρμπαχτσε και έγραψε ιστορία, περνώντας για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά την αναμέτρηση, ο Νταβίντ Κάρμο τόνισε πως πίστευε εξαρχής στην πρόκριση της ομάδας του, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του δίνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι υπέροχα τα συναισθήματα. Δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, ήταν πολύ ανταγωνιστικό, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, η Φενέρ είχε το πλεονέκτημα της έδρας και ήθελε να μας πιέσει, αλλά αντέξαμε και φεύγουμε με την πρόκριση. Πίστευα εξ αρχής ότι μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω όλη αυτή την εμπιστοσύνη.

Θα πρέπει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος. Είναι κάτι που δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Θα το προσπαθήσουμε, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, αλλά πρώτα έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x